Kategorije
Zdravlje

XTactical Drone PRO Ultra-HD – mini dron s kamerom

Sve više i više

✔ Vrhunska kvaliteta slike
✔ Snimanje kao u filmu
✔ Duže u letu (Maks. Vrijeme leta: 34 min)
✔ Siguran let

Mnogi od nas žele si kupiti bespilotnu letjelicu kako bi uživali u letovima i snimali prekrasne fotografije i videozapise tijekom putovanja ili na odmoru. No, prva stvar koja uplaši svakog potencijalnog kupca je cijena ovog uređaja. Popularni modeli u trgovini elektronikom koštaju između 1.000 i 1.500 eura. Trošenje tog iznosa na zabavu (pogotovo ako ste početnik) nije dobra ideja. U ovom je slučaju XTactical Drone Ultra-HD 1920×1080 30FPS mini dron s kamerom mnogo učinkovitije rješenje. Ovo je jedan od najmanjih i najlakših modela koji će vam omogućiti snimanje visokokvalitetnih UHD videozapisa, ali istodobno košta desetke puta jeftinije od konkurenata.

U ovom pregledu pokušat ćemo vam reći o glavnim značajkama i tehničkim karakteristikama ovog drona, kako biste mogli odlučiti: odgovara li on vašim zadacima ili ne?

XTactical Drone – opis, cijena, kupiti, naručiti, dostava

Tactical Drone PRO mini dron se smatra jednim od najboljih modela za aktivne ljude koji tek čine prve korake u letenju. Model ima prilično kompaktne dimenzije: 500x300x200 mm i težak samo 0,3 kg. Ovaj idealan omjer težine i veličine, u kombinaciji s moćnom baterijom, omogućuje vam uživanje u neprekidnom letu i video snimanju do 34 minute! Za usporedbu, čak i kod vrlo skupih analoga, trajanje leta obično ne prelazi 30-40 minuta.

Mala masa uređaja daje mu još jednu važnu prednost. U slučaju pada, dron praktički nije oštećen, čak i ako se sudari s tvrdom površinom. To vam omogućuje da ga koristite u najekstremnijim uvjetima i zabilježite važne trenutke svog života.

Mnogi kupci primjećuju lijep i moderan dizajn. Uređaj su dizajnirali njemački inženjeri i ima odgovarajuću kvalitetu izrade i materijale. Ako planirate koristiti XTactical Drone prijenosni dron za video snimanje, bit ćete ugodno iznenađeni kvalitetom rezultirajuće slike. Rezolucija 1920×1080 s brzinom kadrova od 30 kadrova u sekundi omogućuje stvaranje jasnih fotografija i videozapisa, koji se potom mogu prenijeti na vaš YouTube kanal ili jednostavno podijeliti s prijateljima.

Zašto preporučujemo Drone naručiti? Ako je ovo vaš prvi dron, pažljivo pročitajte upute. Pokušali smo kontrolirati, što se pokazalo prilično jednostavnim zadatkom. Čak bi ga i petogodišnje dijete vjerojatno moglo podići i smjestiti bez pomoći. Pomoću funkcije automatskog povratka u slučaju pogoršanja signala nikada nećete izgubiti svoj dron i novac, čak i u najtežim vremenskim uvjetima.

Drone opis:

 • Tip: Prijenosni mini dron.
 • Težina: 0,3 kg.
 • Maksimalna brzina: 36 km/h.
 • Kamera: UHD 1920×1080, 30 FPS.
 • Polumjer leta: 3 km.
 • Vrijeme leta: 34 minute.
 • Dimenzije: 50x30x20 cm.

Prema našim informacijama, XTactical Drone trgovina elektronikom se ne prodaje. Originalni zrakoplov možete naručiti samo na Internetu pomoću internetske trgovine tvrtke.

Zamislite samo kako će vaši prijatelji ili djeca biti sretni zbog takvog poklona. Uz njegovu pomoć, svaki odmor može se snimiti kao punopravni video isječak. Idući na put, uvijek ćete imati priliku vidjeti sebe i okolicu iz ptičje perspektive. Podijelite svoje nezaboravne trenutke na društvenim mrežama, napravite vlastiti video blog i ostvarite milijune lajkova! XTactical Drone Hrvatska stvoreno je za donošenje radosti i pozitivnih emocija!

Mišljenje stručnjaka:

Ovo je jedan od najpristupačnijih dronova dostupan širokom potrošaču. Na XTactical Drone cijena mnogo jeftinije od cijene analoga s istim tehničkim karakteristikama. Lagano tijelo čini ga potpuno neranjivim čak i pri padu s velike visine. Izvrsna kamera s dobrim fokusom i dostupnim više načina leta. Preporučio bih da ga koristite prije nadogradnje na skuplje profesionalne modele.

Prvo korištenje i postavljanje:

 • Otvorite okvir i tamo pronađite upute.
 • Pažljivo pročitajte informacije u uputama i slijedite ova pravila.
 • Koristite QR kôd za instaliranje posebne mobilne aplikacije na svoj telefon.
 • Spojite se na uređaj.
 • Umetnite bateriju.
 • Korištenjem namjenske upravljačke ploče lansirajte zrakoplov i započnite uzlijetanje.

Dobre vijesti! Danas možete dobiti XTactical Drone kupiti u Hrvatskoj uz dodatnih 50% popusta! Promotivna ponuda vrijedi ograničeno vrijeme i samo kada se kupuje putem službene web stranice.

Ako uspijete odmah izvršiti narudžbu, za nekoliko dana moći ćete primiti paket. XTactical Drone dostava provodi se širom zemlje. Postavite svoja pitanja voditelju savjetnika telefonom. Proizvod možete platiti nakon što ga primite i provjeriti je li uređaj netaknut.