Kategorije
Zdravlje

Water Zoom – čistilac visokog pritiska

ČISTILAC VISOKOG PRITISKA

✔ Sa samo jednim nastavkom, jednostavno crijevo postaje moćno sredstvo za čišćenje u vašim rukama!
✔ Jednostavna montaža i demontaža
✔ Profesionalno čišćenje jako zaprljanih površina
✔ Set s prilozima
✔ Kvalitetni materijali

Water Zoom čistilac visokog pritiska je inovativna tehnologija koja pretvara bilo koje vrtno crijevo u snažan pritisak vode u samo nekoliko sekundi. To je najbolja alternativa glomaznim i skupim profesionalnim visokotlačnim peračima. Tehnologija brze montaže olakšava spajanje mlaznice na crijevo bilo kojeg promjera i duljine, a uz pomoć posebnog pojačala stvara se reaktivni tlak, kao kod modela s električnom pumpom. Bezuvjetni hit ovosezonskih rasprodaja u Europi! Preko 1000 zadovoljnih kupaca i stručnih recenzija. Danas ćemo podijeliti glavne prednosti ovog priključka za vrtno crijevo i reći vam gdje možete dobiti Water Zoom naručiti isplativo?

Water Zoom – opis, cijena, kupiti, naručiti, dostava

Mnogo je različitih situacija u životu kada je potrebno upotrijebiti jak pritisak vode za čišćenje površine od osušene prljavštine ili mrlja. U trgovinama nam se često nudi kupnja visokotlačnih perača s električnom pumpom. Većina njih ima visok stupanj učinkovitosti, ali imaju i ozbiljne nedostatke: visoku cijenu, potrebu za mrežnim priključkom, brzo trošenje dijelova i potrebu za redovitim održavanjem. U tom smislu mnogi ljudi traže alternativno rješenje. U ovom slučaju, Water Zoom visokotlačni perač može biti dobar izlaz iz ove situacije. Ovo je mehanički pojačivač tlaka vode koji vam omogućuje da bilo koje crijevo pretvorite u potpuni visokotlačni perač za samo nekoliko minuta.

Water Zoom opis:

Tip: mlaznica za crijevo, mini visokotlačni perač.
Materijal: aluminij visoke čvrstoće.
Dimenzije: 114 x 45 x 96 mm.
Težina: 380 g.
Namjena: uklanjanje prašine i prljavštine, zalijevanje, uklanjanje mrlja i čišćenje površina od prljavštine.
Kompletan set: univerzalni adapter za crijevo, četka, plastični spremnik.

Kako radi?

Water Zoom za povećanje pritiska vode ima jednostavan i intuitivan princip rada. S posebnim adapterom četku možete spojiti na bilo koje crijevo. Korišteni unutarnji mehanizam za pumpanje povećava tlak i povećava tlak izlazne vode. To vam omogućuje da dobijete punopravni analog tlačnog perača iz konvencionalnog vrtnog crijeva. Zahvaljujući aluminijskom tijelu, mlaznica je vrlo lagana i izdržljiva u uporabi. Mehanizam za podešavanje mlaznice olakšava odabir optimalnog načina rada ovisno o vrsti površine koja se obrađuje. Ako je potrebno, možete koristiti ovu mlaznicu za pranje vlastitog automobila, uklanjanje prljavštine i plijesni s površine vrtnog namještaja ili ukrasnih elemenata, pranje prozora ili čišćenje površine ceste u okolini. Da biste aktivirali pojačalo za glavu, jednostavno okrenite gumb na način rada ON. Za promjenu protoka i smjera vode jednostavno odaberite željenu opciju mlaznice i instalirajte je. Montaža i demontaža mehanizma obavlja se u samo nekoliko minuta. Zahvaljujući svojoj kompaktnoj veličini, ovaj vrtni alat možete jednostavno pohraniti bilo gdje, a da ne zauzimate previše prostora. Ako je potrebno, prilog možete ponijeti sa sobom kamo god idete: na put, na odmor, na posao.

Nekoliko razloga zašto definitivno želite Water Zoom kupiti u Hrvatskoj:

  • Najbolji analog profesionalnih visokotlačnih perača.
  • Brza i jednostavna instalacija.
  • Pogodno za bilo koju vrstu crijeva.
  • Profesionalno čišćenje prljavštine srednjeg i visokog stupnja složenosti.
  • Veliki izbor dodatne opreme.
  • Mogućnost ručnog podešavanja sile pritiska vode ovisno o obrađenoj površini.
  • Visokokvalitetni materijali i izrada.
  • Profitabilna Water Zoom cijena.
  • Ne zahtijeva profesionalne vještine i iskustvo za korištenje.

Vlasnička recenzija:

U nekom trenutku sam izračunao koliko novca mjesečno trošim na pranje auta i užasnuo se. Pokazalo se da čak i ako perete automobil barem jednom tjedno, dobivate vrlo veliku količinu. Počeo sam tražiti način da uštedim i, na savjet prijatelja, odlučio sam naručiti Water Zoom dostava. Neću kriti da sam u početku bio skeptičan u pogledu učinkovitosti korištenja ovog priloga. Ali pokazalo se da stvarno djeluje! Jednostavno sam pričvrstio četku na crijevo i dodao deterdžent u posebnu plastičnu posudu s vodom. U samo nekoliko sekundi dobio sam snažan mlaz uz pomoć kojeg sam brzo isprao prljavštinu i prašinu s auta. Sada preporučujem ovaj uređaj svim svojim prijateljima!

Kako kupiti originalni model Water Zoom Hrvatska?

Zbog iznimno velike potražnje za ovim proizvodom, gotovo ga je nemoguće pronaći u običnoj vrtlarskoj trgovini. Ali u tu svrhu možete upotrijebiti Water Zoom internet trgovina. Slijedite link, ostavite zahtjev i za nekoliko dana primite narudžbu uz kućnu dostavu. Možete platiti paket nakon što ga primite i provjerite je li sadržaj netaknut.