Kategorije
Zdravlje

Steam Brush – parni čistač

Steam Brush
ZATIM POŽURITE DA KUPITE PARNE ČISTAČE

✔ OČISTI PRLJAVŠTINU IZ TEPIHA
✔ ODUZIMA SUHE MRLJE OD ODJEĆE
✔ OSLOBAĐA OD PRLJAVŠTINE POVRŠINE AUTOMOBILA
✔ GLAČA FRAGILNE TKANINE BEZ ŠTETE

Steam Brush parni čistač je nezamjenjiva stvar u svakom domu. Jedinstveni uređaj prikladna je alternativa za brojne kućanske aparate, koji obavljaju mnoge važne i korisne funkcije. Inovativna tehnologija vrućeg zraka (pare) omogućuje najbrže zaglađivanje odjeće, kao i dodatnu dezinfekciju u roku od nekoliko sekundi. Zamjenjuje odjeću za glačanje i kemijsko čišćenje, omogućuje vam okomito glačanje odjeće bez upotrebe daske za glačanje, također prikladno za zavjese, namještaj i sve vrste tkanina. Tijekom proteklih nekoliko godina, postojao je ogroman broj ljudi koji žele Steam Brush naručiti, pa je apsolutno logično provesti detaljan pregled ovog proizvoda kako bismo vam rekli o njegovim glavnim prednostima.

Steam Brush – opis, cijena, kupiti, naručiti, dostava

Danas se Steam Brush parna četka za odjeću smatra jednim od najprodavanijih na tržištu. Ovim uređajem možete održavati odjeću, tapecirani namještaj, zavjese i zavjese u savršenom stanju, kao i dezinficirati madrac ili posteljinu kod kuće. Zaboravite na to da morate naručiti usluge kemijskog čišćenja ili koristiti neudobna i glomazna glačala i daske za glačanje. Sada će proces glačanja odjeće biti što praktičniji, brži i udobniji! Svaka će domaćica sigurno cijeniti sve prednosti korištenja ovog stroja, kao i pomoći u rješavanju najtežih vrsta glačanja.

Steam Brush opis:

Jedinstveni aparat ima prilično jednostavan, ali učinkovit princip rada. Struja pare visoke temperature djeluje na vlakna tkanine kako bi se zagladila i obnovila. Za razliku od djelovanja glačala, para ne deformira strukturu vlakana, pa se odjeća ne rasteže niti skuplja i ne mijenja svoju izvornu veličinu. Ako je za obično glačanje rublja potrebno ugraditi neudobnu i glomaznu dasku za glačanje, onda u ovom slučaju možete izvesti okomito parenje i glačanje odjeće na tremu bez dodatnih alata pri ruci. Ovo je posebno korisno za velike tkanine (kao što su zavjese) koje je vrlo teško glačati glačalom.


Uređaj za hlađenje Auto Fan uz popust.
Jedinstvena formula za potporu prostati Nugenix Total-T Za tebe.
Kompleks na jabukovaču Apple Cider Vinegar po povoljnoj cijeni.


Univerzalna i sigurna tehnologija djelovanja na vlakna tkanine omogućuje korištenje Steam Brush parni aparat za odjeću na gotovo svim vrstama tkanina – pamuk, svila, lan, pletenina, saten i tako dalje. Sustav izlaganja pari smatra se jednim od najučinkovitijih u smislu dezinfekcije tretirane površine, uništava do 99,8% bakterija. Ako vaše dijete voli mekane igračke, a vi ne znate kako ih brzo dezinficirati, upotrijebite ovaj jedinstveni parni čistač. Ovo je izvrstan način da ubijete grinje u spavaćoj sobi, osobito na posteljini ili na površini madraca.

Glavne prednosti:

 • Visoka kvaliteta izrade.
 • Kompaktne dimenzije 32,5x10x9 cm
 • Težina 0,9 kg.
 • Produktivnost – 800 W.
 • Volumen spremnika za vodu 100 ml za 15 minuta neprekidnog rada.
 • Povezuje se na mrežu.
 • Steam Brush cijena je deset puta jeftiniji od mnogih analoga.
 • Pogodan za rad.
 • Ne zahtijeva dodatne vještine ili obuku.
 • Prodaje se u službenoj internetskoj trgovini uz jamstvo povrata novca.
 • Steam Brush dostava prenosi se diljem zemlje u roku od nekoliko dana.

Što je uključeno u Steam Brush Hrvatska?

U kompletu dobivate četku za paru, 2 dodatne mlaznice za različite funkcije glačanja i dezinfekcije, kao i detaljne upute s detaljnim opisom izvedenog posla. Prije prve uporabe svakako pročitajte korisnički priručnik i pridržavajte se svih sigurnosnih mjera opreza.

Kako koristiti:

Instalirajte jedan od 2 dostupna privitka ovisno o vašim planiranim ciljevima. U posebnu posudu ulijte 100 ml vode i dobro zatvorite posudu. Uključite uređaj i obratite pažnju na indikator, koji će emitirati singl kada se parni čistač zagrije i spreman za korištenje. Pomoću posebnog regulatora postavite optimalnu snagu i raspon generiranog protoka pare. Pritisnite gumb kako biste pustili vrući mlaz pare, dovodeći ga do tretirane tkanine. Nakon uporabe, isključite uređaj iz električne mreže, bacite preostalu tekućinu i uklonite mlaznicu. Tražite Steam Brush trgovina? Onda imamo vrlo zanimljivu ponudu za vas.

Trenutno postoji najlakši i najprofitabilniji način kao Steam Brush kupiti u Hrvatskoj. Da biste to učinili, trebate posjetiti službenu internetsku trgovinu, ostaviti online aplikaciju i pričekati poziv konzultanta. Nakon potvrde narudžbe, roba će biti poslana na navedenu adresu i možete je platiti nakon primitka.

Recenzija pripremljena za pregled. Ne prodajemo niti servisiramo kupce radi zamjene ili povrata novca za kupnju. Za pojašnjenje svih spornih točaka, obratite se prodavaču.