Kategorije
Zdravlje

Support Posture (Spine) – Ispravljač držanja

Spine
MAGNETSKA KOREKTOR DRŽANJE

✔ Uklanja bol u leđima
✔ Jača mišiće kralježnice i leđa
✔ Prednosti za cjelokupno zdravlje
✔ Drži ramena ravna
✔ Poboljšava izgled
✔ Pojačava samopoštovanje

Zakrivljenost držanja čest je problem za ljude svih dobnih skupina. Najčešće se ova situacija javlja zbog slabih ili nerazvijenih mišića kralježnice, nepravilnog položaja leđa kada sjedite za stolom ili vozite automobil, nedostatka korisne tjelesne aktivnosti ili prekomjerne težine. Stručnjaci kažu da se prvi znakovi zakrivljenosti kralježnice pojavljuju već u adolescenciji, a onda ako se ne ulože napori, situacija će se samo pogoršati. Znanstvenici prepoznaju da je jedina uistinu učinkovita metoda ispravljanja držanja danas korištenje imobilizirajućih korzeta koji sigurno fiksiraju ramena i kralježnicu u ispravnom položaju. Na tržištu postoji ogroman raspon sorti takvih korzeta, od kojih svaki ima individualni dizajn, princip rada, kvalitetu i cijenu. Zašto smo odabrali Support Posture Ispravljač držanja za recenziju?

Support Posture Hrvatska – Ovo je jedan od najprodavanijih u 2022., koji je dobio visoke ocjene stručnjaka i postao pravo otkriće. Osim što fiksira držanje krutim okvirom, ovaj steznik je opremljen posebnim magnetima koji blagotvorno utječu na cirkulaciju krvi i toniraju mišiće leđa. Ovo rješenje omogućuje ne samo da se riješite boli ili nelagode, već i potpuno ispravite krivo držanje kod kuće u samo nekoliko tjedana.

Support Posture – opis, cijena, kupiti, naručiti, dostava

Support Posture magnetski korektor držanja najbolji je i najsigurniji način za postizanje visokokvalitetnih rezultata u najkraćem mogućem vremenu. Jedinstvena tehnologija omogućuje vam da sigurno fiksirate ispravan položaj kralježnice, poravnate liniju ramena, ne pognete se i ne prelazite dopušteni kut prirodne zakrivljenosti leđa. Magnetski korektor držanja ima akumulirajući blagotvoran učinak. Svaki dan ćete osjećati dodatna poboljšanja. S vremenom će se leđni mišići i ligamenti naviknuti na prirodni položaj te će ga zadržati čak i kada prestanete koristiti korektor.

Support Posture opis:

  • Brz način ispravljanja krivog držanja bez liječnika i bez operacije.
  • Trenutačno ublažava akutnu ili kroničnu bol u leđima.
  • Generirano magnetsko polje poboljšava mikrocirkulaciju krvi, jača leđne mišiće i ublažava stres s kralježnice.
  • Korzet pomaže da leđa i ramena budu ispravljena.
  • Pomoći će učiniti vaše držanje ljepšim i privlačnijim, riješiti se kompleksa, povećati samopoštovanje.
  • Apsolutno bezbolna metoda liječenja zakrivljenosti kralježnice, koja je potvrdila svoju visoku učinkovitost prema rezultatima kliničkih studija.

Support Posture za ispravljanje držanja ima najjednostavniji mogući princip rada. Vi samo trebate pravilno staviti korzet i čvrsto ga pričvrstiti uz pomoć elastičnih čičak traka. Proizvod je dostupan u različitim veličinama, tako da možete jednostavno odabrati najbolju opciju za svoje individualne parametre tijela. Dok ste u korzetu, nećete moći:

  • Biti pognut.
  • Spustite ramena kada sjedite za stolom ili hodate ulicom.
  • Prekoračuje dopušteni kut zakrivljenosti držanja.
  • Osjetite bol i nelagodu u donjem dijelu leđa ili vratu na kraju dana.

Samo 30 dana nakon što odlučite Support Posture naručiti, život će se promijeniti na bolje. Konačno, bit će moguće lako hodati, riješiti se grbe na leđima, poboljšati opću dobrobit i spriječiti razvoj opasnih bolesti. Usko pripijeni materijal omogućuje diskretno nošenje steznika ispod bilo koje odjeće, a zahvaljujući svojoj kompaktnoj veličini lako stane u torbu ili ruksak.

U čemu je tajna magnetoterapije?

Unatoč visokoj razini moderne znanosti i medicine, znanstvenici još uvijek nisu uspjeli razotkriti sve misterije utjecaja magnetskog polja na ljudsko tijelo. Ali jedno je jasno: ovaj učinak ima blagotvoran učinak na zdravlje. Nalazeći se unutar magnetskog polja određene amplitude, naše tijelo aktivira prirodne mehanizme regeneracije i obnove. To je zbog poboljšane cirkulacije krvi, smanjene razdražljivosti živčanih završetaka i ubrzanog oporavka oštećenih tkiva. Za razliku od konvencionalnih lijekova protiv bolova, izlaganje magnetima protiv bolova u leđima pomaže da se riješite uzroka nastale nelagode, a ne samo simptoma. Zato, kada odlučujete o Support Posture kupiti u Hrvatskoj, činite pravi izbor!

Zašto se Support Posture ljekarna ne prodaje?

Ekskluzivni magnetski korektor držanja može se naručiti samo izravno od proizvođača. Za to je najbolje koristiti službenu web stranicu. Ispunite online prijavnicu i u roku od nekoliko dana roba će biti u vašim rukama. Brz i praktičan Support Posture dostava omogućuje vam da uštedite vrijeme i odmah počnete koristiti.

Koliko košta ovaj korektor držanja?

Dana Support Posture cijena se stalno mijenja, stoga preporučujemo da provjerite s prodavateljem najnovije informacije o tome.