Kategorije
Zdravlje

Spin Scrubber – električna četka za čišćenje

Spin Scrubber
Električna četka za čišćenje

✔ S lakoćom ćete očistiti i najteža mjesta
✔ Dvostruko brže ćete očistiti kupaonicu
✔ Zaboravit ćete na sve kuhinjske spužve i deterdžente
✔ U kompletu su uključena 3 različita nastavka četke

Da li čišćenje kuće zahtijeva puno truda i energije? Jeste li umorni od pokušaja čišćenja kupaonskih pločica ili kuhinjskog namještaja od hrđe i prljavštine? Trpi li koža na vašim rukama stalno izloženost deterdžentima ili gumenim rukavicama? Zauvijek zaboravite na ove probleme!

Spin Scrubber električna četka za čišćenje je jedinstveno rješenje za svakoga! Zahvaljujući praktičnoj i dugoj ručki i električnoj četkici, možete očistiti bilo koju površinu od prljavštine u nekoliko sekundi i odmah postići izvrstan rezultat! Više ne morate naprezati kralježnicu i riskirati svoje zdravlje kako biste krpom ili spužvom posegnuli do najnepristupačnijih mjesta u vašem domu. Snažan sustav za čišćenje trenutno eliminira bilo koju vrstu prljavštine, ostavljajući ruke suhim i čistijim što je više moguće. Možete jednostavno ukloniti hrđu i naslage kamenca s pločica u kuhinji ili kupaonici, očistiti zidove ili očistiti vodovod u kupaonici. Sada će čišćenje donijeti samo zadovoljstvo i uštedjet ćete puno slobodnog vremena na njemu.

Spin Scrubber – opis, cijena, kupiti, naručiti, dostava

Spin Scrubber četka električna za čišćenje kupaonice i kuhinje nudi temeljno novi pristup čišćenju prostora. Tehnologija brzog čišćenja temelji se na interakciji 3000 glava koje se pod djelovanjem električnog pogona okreću brzinom od 300 okretaja u minuti. To vam omogućuje jednostavno uklanjanje onečišćenja različitih vrsta i stupnjeva složenosti: od osušenih mrlja od sapuna na pločicama ili podovima, do plijesni, hrđe i naslaga. Klizna ručka pomaže bez dodatnog napora dovoljno da se dođe do najnepristupačnijih mjesta bez opterećenja donjeg dijela leđa. Ovo rješenje izgleda najprikladnije za kućnu upotrebu, kao i za čišćenje ureda, maloprodajnih prostora ili tijekom pranja automobila. Rezultat će uvijek biti najkvalitetniji i najbrži. Spin Scrubber četka može biti idealno rješenje za svakog modernog čovjeka koji cijeni svoje vrijeme i živce.

S 3 različita nastavka možete odabrati najprikladniji i najprikladniji način čišćenja na temelju svojih potreba. Želio bih istaknuti visoku kvalitetu montaže i materijala od kojih je izrađeno tijelo olovke i sami kistovi. Ugrađena baterija dizajnirana je za 1 sat neprekidne upotrebe, a zahvaljujući brzom punjenju, četkicu uvijek možete održavati u funkciji. Kompaktna veličina omogućuje preklapanje i ponijeti električnu četku sa sobom na putovanje.

Spin Scrubber opis:

 • Svestrana tehnologija brzog čišćenja.
 • Brzi pristup najproblematičnijim mjestima u kuhinji, kupaonici ili drugim prostorijama.
 • 3 uklonjive mlaznice za čišćenje sudopera, tuševa, zidova, podova, automobila i još mnogo toga.
 • Visoka kvaliteta.
 • Profitabilno Spin Scrubber cijena.
 • Široka paleta opreme.
 • Kompaktne dimenzije: 57 x 107 cm.
 • Ugrađena baterija.
 • Mogućnost online naručivanja robe.
 • Brzo i praktično Spin Scrubber dostava u cijeloj zemlji u roku od nekoliko dana.
 • Plaćanje po primitku.

Ako ste spremni za Spin Scrubber kupiti u Hrvatskoj, preporučamo da iskoristite ponudu službene web stranice i odmah naručite originalni model električne četke. Imajte na umu da ovaj artikl ne prodajemo. Da biste se prijavili, trebate posjetiti Spin Scrubber internet trgovina i ispuniti online obrazac.

Recenzije:

Ne mogu zamisliti kako sam prije živjela bez ovog čudesnog kista! Sada se čišćenje pretvara u uzbudljiv i ugodan proces. Ne moram stajati na stolici da bih stigla do stropa ili čistila prljavštinu visoko iznad kade. Klizna ručka je vrlo zgodna. Lako mogu očistiti površinu bez savijanja donjeg dijela leđa ili uništavanja ruku deterdžentima. Svakako preporučam svima Spin Scrubber naručiti.

Muž mi je poklonio ovaj kist za rođendan. U početku sam bio skeptičan prema takvom daru, ali postupno sam shvatio sve prednosti ovog modela. Vrlo dobro čisti površinu od hrđe i kamenca. Sada mogu lako očistiti vodovod i sudoper, a da ne dodirujem površinu rukama. Definitivno olakšava čišćenje. Mislim da svaka domaćica treba takav kućni alat.

Imam jako osjetljivu kožu na rukama pa svaki kontakt s agresivnim deterdžentima odmah izaziva iritaciju i ljuštenje. Za sebe sam odabrala Spin Scrubber Hrvatska jer s ovom četkom ne moram koristiti spužvicu i truditi se oribati prljavštinu s poda i zidova. Štedi puno vremena. Prije je čišćenje trajalo 2 sata, ali sada imam vremena sve obaviti za 30 minuta! I što je najvažnije – leđa se ne umaraju i ruke ne bole!

Svakako naručite sami! Koristim ovaj kist već više od godinu dana. Do sada sam vidio samo prednosti i nikakve nedostatke. Radi do 60 minuta s jednim punjenjem. Čisti čak i one površine koje prije nisam mogao očistiti običnom spužvicom. Razlika je odmah vidljiva! Osim toga, cijena modela dostupna je svakom kupcu.