Kategorije
Zdravlje

Smart Watch V8 – Pametni satovi

Smart Watch V8
TRAŽITE LI BESPRIJEKORAN DAR ZA DRAGU OSOBU?

✔ Pogodno za muškarce, žene i djec
✔ Elegantan dizajn koji se može kombinirati s sportskim i poslovnim stilom
✔ Udoban, lagan i lijep dizajn koji odgovara svima
✔ Silikonski remen koji ne iritira kožu šake

Smart Watch V8 Pametni satovi je moderan i moderan gadget sa širokim rasponom korisnih značajki, koji je dobra alternativa modelima poznatijih marki. Ovo je sjajan način da dobijete sve potrebne značajke i funkcionalnost, ali istovremeno platite nekoliko puta jeftinije. U ovoj recenziji pokušat ćemo otkriti glavne značajke i prednosti ovog uređaja, kao i podijeliti informacije o tome gdje je Smart Watch V8 kupiti u Hrvatskoj po najboljoj cijeni?

Smart Watch V8 – opis, cijena, kupiti, naručiti, dostava

Smart Watch V8 opis: udoban i moderan model pametnog sata u okruglom kućištu izrađenom od materijala visoke čvrstoće. Sportski dizajn u bijeloj ili crnoj boji omogućuje vam da nosite sat uz bilo koju odjeću. Metalno kućište sata čini ga otpornim na bilo kakva oštećenja i ogrebotine, a mekani remen od polimernih spojeva pruža maksimalnu udobnost i ne stvara probleme s kožom.

Obrativši pažnju na lijevu stranu pametnog sata, možete vidjeti mali konektor za spajanje punjača putem USB kabela. Kako bi se izbjegla vlaga i prašina, konektor se nakon punjenja zatvara posebnim gumenim čepom.

Na desnoj strani nalaze se kontrolni gumbi pomoću kojih možete obavljati razne zadatke i raditi s pametnim satovima.

Snažna baterija od 380 mAh zaslužna je za autonomiju rada. Jedno puno punjenje baterije dovoljno je za 2-4 dana korištenja.

Prva stvar koja vam upada u oči pri radu s ovim modelom je velika brzina obrade podataka i aplikacija. Uređaj se temelji na 2-jezgrenom procesoru MTK 6582 s frekvencijom od 1200 MHz. To je sasvim dovoljno za obavljanje najvažnijih funkcija, uključujući rad s instant messengerima, primanje poziva i tako dalje. U tvorničkom firmwareu uređaja nudi nam se odabir jedne od tri dostupne opcije biranja – od klasične do moderne sportske verzije.

Smart Watch V8 satovi imaju sljedeći skup funkcija:

Primanje i upućivanje poziva. Svoj pametni telefon možete povezati s pametnim satom putem Bluetootha i primati pozive ili pozivati pretplatnike bez vađenja telefona iz džepa. Osim toga, ovaj model omogućuje postavljanje SIM kartice izravno unutar sata, tako da možete dobiti potpunu zamjenu za svoj pametni telefon. Osim toga, možete spremiti telefonski imenik pretplatnika u memoriju sata.

Standardne funkcije. Većina standardnih funkcija telefona dostupna je u modelu od Smart Watch V8 muški satovi: SMS, diktafon, player itd. Osim toga, u sat možete umetnuti MircoSD memorijsku karticu do 32 GB koja vam omogućuje pohranjivanje važnih datoteka, fotografija i videa.

Kamera. Odabirom Smart Watch V8 naručiti dobivate puno dodatnih značajki. Zahvaljujući ugrađenoj kameri rezolucije 0,3 Mp, možete upućivati video pozive, snimati fotografije i prenositi ih na svoj pametni telefon.

Fitness tracker. Ovo je idealno rješenje za ljude koji vode aktivan način života i žele kontrolirati udaljenost koju hodaju. Zahvaljujući ovoj značajci, možete zabilježiti broj koraka koji ste napravili dnevno, kao i podatke o treningu.

Ovo nije cijeli popis dostupnih značajki ovih modernih pametnih satova. Ako želite dobiti detaljnije informacije, posjetite službenu internet trgovinu prodavača na ovoj poveznici i naručite već danas. Također unutar pakiranja sa satom pronaći ćete detaljne upute, koje će opisati sve značajke korištenja i dostupne značajke uređaja.


Idealan proizvod za zdravlje Erectil kapsule.
Formula za mršavljenje PhenQ tablete.
Dobijte nove prilike Meratrim danas.


Prednosti:

  • Moderan i moderan gadget.
  • Može biti izvrstan dar za prijatelje ili rodbinu.
  • Smart Watch V8 cijena jeftiniji od mnogih analoga, ali u isto vrijeme, pametni satovi pružaju velike mogućnosti.
  • Dobar procesor, visokokvalitetni materijali i izdržljivost.
  • Dobre kritike stručnjaka i profesionalaca.

Nedostaci.

  • Kamera je po našem mišljenju malo slaba.
  • Prilikom obavljanja više zadataka u isto vrijeme mogu se primijetiti određena kašnjenja u radu uređaja.
  • Zbog velike potražnje, vrlo je teško pronaći Smart Watch V8 trgovina.

Rasprodaja Smart Watch V8 Hrvatska

Koliko smo uspjeli doznati, trenutno samo jedna online trgovina u našoj zemlji prodaje ovaj proizvod. Možete kontaktirati prodavača online, ispuniti online prijavu i dobiti odgovor u najkraćem mogućem roku. Prema informacijama u online trgovini, Smart Watch V8 dostava se provodi u roku od 3-10 radnih dana od datuma registracije prijave. Paket možete platiti nakon što ga primite. Model također ima garanciju.

Ako želite dobiti odgovore na svoja pitanja ili želite naručiti ovaj popularni gadget odmah, preporučujemo da kontaktirate prodavača za pomoć. U nastavku ćemo ostaviti poveznicu na stranicu na kojoj se odmah možete prijaviti online.