Kategorije
Zdravlje

Silane Guard – Tekuće staklo

TEKUĆE STAKLO

✔ OČEKTAJE IZVORNI, SVJETLU I ZADRŽANU BOJU TIJELA.
✔ DAJU GLAZBENJE VOZILA DUGOG VREMENA – DO 1 GODINE!
✔ DODATNO PRILAGODBA UČINAK ODRŽIVIH VODA.

Želite li da vaš automobil izgleda kao da je ponovo jednostavno napustio prodavaonicu automobila? Koristite Silane Guard Tekuće staklo! Jedinstvena japanska tehnologija za zaštitu laka od malih čipsa, pukotina, kemikalija i drugih čimbenika. Zahvaljujući inovativnoj formuli, ovaj će proizvod uštedjeti mnogo novca na skupim uslugama poliranja i autopraonica. Nakon primjene ove tehnologije, karoserija automobila poprima blistav sjaj, manje ogrebotine i mrlje od kiše nestaju, a pojavljuje se i dodatna otpornost na koroziju. Većina japanskih i europskih stručnjaka jednoglasno potvrđuje visoku učinkovitost korištenja ovog alata.

Silane Guard – opis, cijena, kupiti, naručiti, dostava

Willson (Japan) već više od 50 godina proizvodi auto kemikalije i proizvode za njegu automobila. Korištenje samo visokokvalitetnih materijala i najnovijih znanstvenih tehnologija osigurava visoku učinkovitost. Tekuće staklo je najnoviji razvoj koji je rasprostranjen u cijelom svijetu.

Guard opis:

Tečni koncentrat se nanosi na površinu karoserije automobila pomoću posebnog aplikatora za spužvu. Nekoliko minuta nakon sušenja pojavljuje se organosilikonski polimerni film koji štiti boju od utjecaja okoline. Ovaj je alat neophodan za čuvanje automobila na otvorenom, bez parkirališta i garaža. Guard lakiranje automobila ne šteti lakiranju, ne emitira otrovne tvari u atmosferu i pogodan je za upotrebu u bilo kojim uvjetima. Karoserija vozila izgledat će kao nova!

To je razlog zašto biste trebali Silane naručiti:

 • Zaštita od korozije.
 • Praktičnost u primjeni i primjeni.
 • Stroj će se morati prati 4-5 puta rjeđe, ali izgledat će apsolutno čisto.
 • Dodatna zaštita od malih čipsa i ogrebotina.
 • Učinkovita zaštita od djelovanja kemikalija koje zimi pokrivaju asfalt.
 • Najbolja alternativa skupoj lakiranju automobila.
 • Ne šteti lakiranju i ne mijenja debljinu.
 • U iznosu od cijena u potpunosti se isplaćuje nakon 2-3 mjeseca korištenja.

Svaki će vlasnik automobila sada moći ažurirati izgled svog automobila kod kuće bez dodatnih financijskih troškova. Ne trebate specijalizirane alate ili vještine. Komplet uključuje sve potrebne alate za nanošenje tekućeg stakla: aplikator za spužvu, rukavicu od lateksa, ubrus. Jedno pakovanje sadrži 57 ml aktivne tvari. To je sasvim dovoljno za pokrivanje čak SUV-karoserije od 2-3 automobila. S obzirom na povoljne cijene ovog proizvoda, ušteda će vam biti najmanje 400% na jednom poliranju.

Silane Guard Hrvatska univerzalno je rješenje za sve koji imaju barem jedan automobil. Danas se ovaj alat aktivno koristi u Aziji, Europi i Sjedinjenim Državama. Imate jedinstvenu priliku naručiti ovaj alat i dobiti dodatnih 50% popusta dok ova ponuda vrijedi na web lokaciji prodavatelja.

Korak po korak upute za upotrebu:

 • Prije nanošenja automatskog laka temeljito operite i osušite karoseriju automobila.
 • Nosite zaštitne rukavice od lateksa.
 • Nanesite malu količinu otopine na spužvu.
 • Ravnomjerno rasporedite aktivnu tvar po cijeloj površini karoserije vašeg automobila (izbjegavajući prozore i ogledala).
 • Ostavite 10-15 minuta.
 • Obrišite površinu tijela pomoću krpe (isporučene u kompletu) kako biste stvorili potpuni zaštitni premaz.

Korištenje otopine trebalo bi biti samo u dobro prozračenom prostoru bez izravne sunčeve svjetlosti. Ne koristiti na niskim temperaturama. Ako je automobil prebaran (nije tvornička boja), preporučuje se prvo nanijeti malu količinu otopine na neprimjetno područje. Tekućina nije prikladna za nanošenje na gume, plastiku, kromirane dijelove, staklo i prednja svjetla. Izbjegavajte kontakt s izloženom kožom i očima.

Cijeli postupak će trajati ne više od 40-60 minuta, ali rezultat će ostati nekoliko mjeseci.

Što kažu stručnjaci:

Naša tvrtka profesionalno polira automobile više od 13 godina. Danas aktivno koristimo Willson Silane Guard za automobil. Ovaj polimerni premaz idealno štiti tijelo od korozije i agresivnih okruženja. Štoviše, njegov je trošak nekoliko puta jeftiniji od američkih ili europskih kolega. Vlasnici automobila na kojima smo obavili poliranje bili su zadovoljni rezultatima i nakon nekoliko mjeseci došli su u ponovljeni postupak prijave. Preporučujem korištenje ovog alata svima koji se brinu o svom automobilu.

Guard trgovina autom se ne prodaje. To je uzrokovano velikim uzbuđenjem koje je izazvao ovaj lijek. Ipak, izvorno tekuće staklo uvijek je moguće naručiti putem interneta.

Ako želite Silane kupiti u Hrvatskoj, samo trebate ispuniti narudžbu na službenoj web stranici. Plaćanje samo po primitku.

Dostava provodi se za nekoliko dana.