Kategorije
Zdravlje

Patio Mistcooling Kit – Vodena magla

SUSTAV RASHLAĐIVANJA VODENOM MAGLICOM 10M

✔ LAKA INSTALACIJA
✔ RASHLAĐUJE ZRAK DO 10°C
✔ FILTRIRA ZRAK I ŠTITI OD INSEKATA

Hlađenje kafića, restorana ili terasa na otvorenom tehnologijom zamagljivanja postalo je rašireno i popularno. Mnogi ovaj način hlađenja nazivaju “vanjskom klimatizacijom”, jer je to jedini način za hlađenje prostora vani po vrućem vremenu i održavanje ugodnih uvjeta za posjetitelje ustanove. Sustav zamagljivanja instaliran oko perimetra omogućuje smanjenje temperature u radijusu djelovanja za 5-10 stupnjeva, ovisno o snazi mlaznica i okolnim čimbenicima. U svakom je slučaju puno lakše i učinkovitije od pokušaja hlađenja otvorenog prostora ventilatorom zraka ili drugim uređajima.

Danas na tržištu postoji širok izbor različitih sustava hlađenja s vodenom maglom, tako da imate priliku pronaći pravi s optimalnim tehničkim karakteristikama. Na temelju povratnih informacija kupaca i stručnjaka, Patio Mistcooling Kit Vodena magla trenutno se smatra jednom od najboljih kombinacija cijene i kvalitete. U ovom pregledu reći ćemo vam o glavnim prednostima i tehničkim mogućnostima ovog kompleta i savjetovati gdje ga možete naručiti po najboljoj mogućoj cijeni.

Patio Mistcooling Kit – opis, cijena, kupiti, naručiti, dostava

Patio Mistcooling Kit hladjenje vodenom maglom je najbolji način za vlaženje i pročišćavanje zraka unutar oboda na kojem je instaliran. Idealno rješenje za otvorene restorane ili terase, pogodno za kućnu ili komercijalnu upotrebu. Sustav mlaznica dug 10 m idealan je za osiguranje najudobnijeg doživljaja na otvorenom ljeti pri temperaturama do + 38°C. Patentirana tehnologija stvara nevidljivu toplinsku izolacijsku barijeru koja odbija ultraljubičasto svjetlo i vrući zrak, ali ne ometa prolazak kisika. Ova opcija idealno pomaže očistiti zračni prostor od prašine, prljavštine, mikročestica i insekata, a također ga vlaži za ugodniji boravak u otvorenom prostoru.

Učinkovitost proizvoda izjavila je proizvođač u Patio Mistcooling Kit opis. Prema prikazanim karakteristikama, upotreba ove verzije rashladnog sustava može smanjiti unutarnju temperaturu na 10°C. Istodobno, sam postupak instalacije ne zahtijeva profesionalne vještine ili specijalizirane alate. Možete kod kuće, slijedeći upute, instalirati sustav na drvenu, metalnu ili kamenu površinu. Sustav za brzo hlađenje zrakom nije samo vrlo učinkovit, već i prilično ekonomičan. Svaka mlaznica daje pritisak od 2 bara, dok ne troši više od 2 litre vode za 1 sat neprekidne upotrebe. Ako ste vlasnik restorana, tada će ova opcija za hlađenje ljetne terase biti najbolje rješenje.

Patio Mistcooling Kit Set za vodenu maglu se jako koristi za vrtove, parkove, bazene, plaže i kafiće na otvorenom. Postavljanjem takvog sustava kod kuće na terasu ili balkon možete uživati u boravku na otvorenom bez obzira na temperaturu okoline.

Nekoliko razloga zašto vam treba Patio Mistcooling Kit kupiti u Hrvatskoj:

  • Najučinkovitiji sustav za hlađenje vanjskog prostora.
  • Pročišćavanje i filtriranje zraka od prašine, prljavštine, alergena.
  • Pregrada za insekte.
  • Izvrsna opcija za vlaženje zraka vani.
  • Prikladna i brza DIY instalacija.
  • Sve potrebne komponente za ugradnju već su uključene u komplet i ne morate ništa dodatno kupiti.
  • Ekonomična potrošnja vode.
  • Snaga tlaka 2 bara u svakoj mlaznici.
  • Mogućnost podešavanja kuta prskanja.
  • Izrađeno od visokokvalitetnih materijala.

Recenzije:

Posjedujem mali restoran s ljetnom terasom. Jedan od glavnih izazova bio mi je privlačenje posjetitelja tijekom dana. Zbog vrućine, mnogi su klijenti odbili sjediti na ljetnoj terasi, a ja sam izgubio veći dio prihoda. Rješenje je pronađeno lako i jednostavno. Odlučio sam se za Patio Mistcooling Kit naručiti jer sam vidio recenziju ovog proizvoda na YouTubeu. Neovisno sam smjestio mlaznice po obodu terase. U roku od 20 minuta nakon uključivanja temperatura je pala za 6°C! Sad imam puno posjetitelja i danju.

Kod kuće imamo prekrasan prostor za roštilj, a nedavno smo odlučili pored njega napraviti i sjenicu. Ali problem je što je sjenica pod otvorenim suncem i danju je u njoj jako vruće, a komarci i insekti ometaju nas navečer. Rješenje je pronađeno vrlo lako. Po savjetu svog prijatelja, odlučio sam kupiti Patio Mistcooling Kit Hrvatska. Zahvaljujući ovom sustavu, unutrašnjost sjenice je danju uvijek uvijek hladna, a navečer nema niti jednog komarca ili muhe. Također sam bio ugodno iznenađen sa Patio Mistcooling Kit cijena.

Da biste odmah naručili svoj izvorni rashladni sustav, upotrijebite samo Patio Mistcooling Kit ljekarna od certificiranog prodavača. Pronašli smo službenu web stranicu na kojoj možete odmah izvršiti narudžbu za Patio Mistcooling Kit dostava. Slijedite vezu: