Kategorije
Zdravlje

Optimum KETO – tablete za mrsavljenje

Snažna nova formula pokreće ketozu sagorijevanja masti!

✔ Sagorijevanje masti za energiju
✔ Pomaže u brzom postizanju ketoze
✔ Brzi rezultati za samo 1 tjedan
✔ Prirodni sastojci

Svakim danom sve je više ljubitelja ketogene dijete pa smo odlučili obratiti pozornost na ovaj modni trend posljednjih godina. Koliko je učinkovita dijeta s visokim udjelom masti? Kome je ova dijeta dopuštena, a tko se bolje suzdržati od ograničavanja ugljikohidrata? Što je Optimum KETO tablete za mrsavljenje i zašto su potrebni? Pokušajmo detaljnije razumjeti sva ova pitanja.

Evolucija prehrane

Svake se godine pojavljuju novi trendovi u dijetetici. Ova raznolikost mogućih načina kontrole unosa hrane posljedica je stalnog proučavanja čimbenika koji utječu na stvaranje masnog tkiva i metabolizam. Još prije 20 godina nutricionisti su tvrdili da se za uspješno mršavljenje morate odreći 90% uobičajene prehrane i naporno trenirati svaki dan u teretani. Tada su svi shvatili da stroge dijete ne djeluju ili imaju samo kratkoročni pozitivan učinak. I konačno, znanstvenici su uspjeli pronaći najsvestraniju opciju prehrane koja pokazuje visoku učinkovitost uz minimalan stres i stres za tijelo. Ovo je dijeta s niskim udjelom ugljikohidrata.

Što je keto dijeta?

Ovo je jedna od opcija za dnevni jelovnik, gdje masnoće prevladavaju nad ugljikohidratima kako bi se podigla razina ketona i snizila razina glukoze u krvi. Ovo je signal za mozak koji ga tjera da uključi rezervne izvore energije – potkožnu i visceralnu masnoću. Stanice jetre pretvaraju mast u posebne masne kiseline i ketone, a mozak ih koristi umjesto glukoze. Ovo stanje se naziva ketoza ili, jednostavnije rečeno, gladovanje ugljikohidratima. Ova vrsta prehrane doista pokazuje visoke performanse, posebno kada su u pitanju osobe koje su sklone dijabetesu ili imaju metabolički sindrom. Ipak, ona također ima svoje kontraindikacije. Primjerice, ograničenje ugljikohidrata se ne preporučuje kod bolesti jetre, trudnoće ili dojenja, anoreksije, sklonosti žučnim kamencima i mnogim drugim bolestima.

Korisne informacije: Optimum KETO ljekarna se ne prodaje i kapsule se mogu naručiti samo putem službene web stranice.

Jesam li već u ketozi?

Glavni mit o ketogenoj dijeti je da djeluje od prvog dana. Zapravo, to nije slučaj. Od restrikcije ugljikohidrata do ketoze može proći 5 do 7 dana. A to je jedan od glavnih nedostataka ove opcije hrane. Mnogima je izuzetno teško jesti samo masnoće i proteine, ali ne dobivati ugljikohidrate iz hrane. Može uzrokovati letargiju, osjećaj umora, razdražljivost i druge nuspojave. S tim u vezi, znanstvenici su počeli raditi na stvaranju posebnih dodataka prehrani koji mogu ubrzati nastanak ketoze u tijelu i povećati učinkovitost takve prehrane. Prve uspješne rezultate postigli su američki stručnjaci koji su tijekom laboratorijskih istraživanja sintetizirali takav organski sastojak kao što je BHB (beta-hidroksibutirat). Danas se nalazi u 99% svih keto tableta i dodataka prehrani, te se smatra jednim od najsigurnijih i najučinkovitijih. Pogledajmo kako BHB radi s jednim od najpopularnijih proizvoda – Optimum KETO za brzo sagorijevanje masti.

Optimum KETO – opis, cijena, kupiti, naručiti, dostava

Optimum KETO opis Želio bih početi s informacijama objavljenim u jednom od popularnih znanstvenih časopisa. Piše da upotreba ovih kapsula pomaže aktiviranju ketoze u tijelu unutar 30-50 minuta. Formula koja se temelji na komponenti Beta-Hydroxybutyrate pomaže u dobivanju energije ne iz ugljikohidrata, već iz vlastite masti. Tako se pokreću mnogi procesi čiji je rezultat ugodan i siguran gubitak težine.

Odabirom ovog proizvoda na bazi BHB-a ili njegovih analoga, dobivate snažnu podršku za ekstremni gubitak masti, čak i na najteže dostupnim područjima. Za razliku od ostalih konkurenata, Optimum KETO dodatak prehrani za mrsavljenje opskrbljuje tijelo biljnim ketonima koji ne uzrokuju povećanje razine acetona. To vam omogućuje da vidite stvarne promjene u obliku vašeg tijela unutar 5-7 dana nakon početka tečaja.

Autori proizvoda tvrde da ako počnete uzimati Optimum KETO naručiti prema naznačenoj dnevnoj dozi, možete izgubiti do 5 funti (2 kg) tjedno! Ovo je zapravo vrlo dobar rezultat, pogotovo kada se uzme u obzir da nema potrebe poštivati stroga ograničenja niti brojati kalorije.

Glavni razlozi zašto biste zaista trebali isprobati Optimum KETO Hrvatska:

  • Samo prirodni sastojci najviše kvalitete.
  • Kapsule ne sadrže kemikalije ili GMO.
  • Proizvod je pogodan za vegane i hipoalergen je po svom sastavu.
  • Višak masnoće izgubljen ovim dodatkom prehrani se ne vraća.
  • Optimum KETO cijena je otprilike 2-3 puta jeftiniji od ostalih sagorjevača masti.

Gdje danas može biti Optimum KETO kupiti u Hrvatskoj?

Ovaj ekskluzivni proizvod dostupan je samo za prodaju u Sjedinjenim Državama. Ako ste zainteresirani za Optimum KETO dostava u druge zemlje, kontaktirajte prodavača ili pogledajte ostale proizvode predstavljene ovdje: