Kategorije
Zdravlje

NicoZero – sprej protiv pušenja

Prestanak pušenja za život!

✔ Eliminira ovisnost o nikotinu
✔ Uzrokuje trajnu ravnodušnost prema duhanu
✔ Pokreće proces regeneracije oštećenih stanica
✔ Ne izaziva ovisnost i nuspojave

Kako zauvijek prestati pušiti? Ovo je važno pitanje koje će vam omogućiti da održavate svoje zdravlje i dugovječnost. Prema službenim podacima, više od 65% odraslih u Europi i dalje aktivno puši. To je hitan problem koji negativno utječe ne samo na zdravlje pušača, već i na one oko njega. Koncentracija nikotina, štetnih smola i kancerogenih tvari u izdisajunom cigaretnom dimu štetno djeluje na ljudsko tijelo. Na pozadini nikotinske ovisnosti ljudi razvijaju bronhijalnu astmu, hipertenziju, čir na želucu, trombozu, varikozne vene, hemoroide, moždani udar, infarkt miokarda, neplodnost, rak pluća i mnoge druge opasne bolesti.

Nažalost, odustati od pušenja nije tako lako kao započeti. Čak i nakon kratkog razdoblja svakodnevne konzumacije cigaretnog dima, u tijelu se javlja psihološka i fiziološka ovisnost o nikotinu. Većina tradicionalnih tretmana za pušače uključuje zamjenu načina konzumiranja nikotina. Upravo se na tom principu gradi većina žvakaćih guma, nikotinskih flastera i tableta. Ali ova metoda ne daje održiv rezultat, već samo određenim udjelom smanjuje štetne učinke na tijelo.

Više od 5 godina skupina europskih znanstvenika proučava mogućnost prevencije i liječenja ovisnosti o nikotinu. Formula dobivena kao rezultat ovih studija pokazala je visoku učinkovitost. Najvažnije u ovom proizvodu bilo je to da ne sadrži apsolutno nikakav nikotin. Tako se na tržištu pojavilo NicoZero sprej protiv pušenja.

NicoZero – opis, cijena, kupiti, naručiti, dostava

Zašto većina modernih stručnjaka jednoglasno naziva prirodno sredstvo protiv pušenja velikim znanstvenim iskorakom? Ovo je prvi proizvod koji jamči 100% prestanak pušenja u roku od 30 dana od početka upotrebe. Tekući koncentrat sadrži samo prirodne i bezopasne sastojke biljnog podrijetla. Proizvod ublažava sindrom prestanka duhana, suzbija apetit i uklanja toksine. Istodobno, nastaje trajna netolerancija na nikotin i cigaretni dim. Formula uzrokuje odbacivanje i odbojnost prema cigaretama, tako da je vjerojatnost recidiva gotovo eliminirana. Svaki put kada imate želju zapaliti novu cigaretu, jednostavno izvadite sprej i ubrizgate ga u usta. Ugodan miris mirisa i mirisa trenutno potiskuje tu želju, osvježava dah i poboljšava raspoloženje.

Kliničke studije pokazuju da je Nico Zero protiv nikotinske ovisnosti učinkovit u 87% slučajeva nakon mjesec dana uporabe. Formulu odobravaju vodeće međunarodne organizacije i stručne zajednice. Dobijate 100% originalan i prirodan proizvod koji je deset puta učinkovitiji i sigurniji od elektroničkih cigareta ili nikotinskih flastera.

NicoZero Opis:

 • Ublažava potrebu za pušenjem i nikotinom tijekom 15 minuta.
 • Pomaže prestati pušiti bez stresa, depresije i živčanih slomova.
 • Čisti pluća i jetru od propadanja cigaretnog dima i toksina.
 • Suzbija psihološku ovisnost 30 dana.
 • NicoZero Smanjuje apetit i blokira nakupljanje viška kilograma nakon prestanka pušenja.
 • Daje stabilan i dugoročan rezultat koji traje čak i nakon prestanka upotrebe.

Više od 700 tisuća muškaraca i žena već je moglo prestati pušiti nakon što su odlučili NicoZero naručiti. Imate priliku da im se pridružite i započnete novi život, zaboravljajući na svoj problem zauvijek!

5 razloga zbog kojih biste trebali prestati pušiti:

 • To će vas održati zdravim.
 • Uštedjet ćete novac jer je to cijena jeftinije od vaših mjesečnih troškova kupnje cigareta.
 • To će zaštititi od bolesti svojih najmilijih i onih oko vas.
 • To će smanjiti rizik od opasnih kroničnih patologija.
 • To će vam pomoći da pronađete druge radosti u životu.

Stručnjak objašnjava princip spreja:

Formula sadrži biljne ekstrakte s velikim brojem korisnih komponenti i elemenata u tragovima. Sprej ne samo da uzrokuje stalno odbacivanje duhanskog dima, već i suzbija glavni uzrok ovisnosti kod pušača – nedostatak dopamina. Aktivna formula potiče sintezu prirodnog dopamina i omogućava obnavljanje oštećenih stanica u plućima, mozgu i jetri. Zbog povećanog oslobađanja hormona sreće, osjećate se budno, riješite se stresa i depresivnog raspoloženja! Toplo preporučujem naručiti NicoZero Hrvatska jer je ovaj proizvod pomogao mnogim mojim pacijentima.

Zašto ovaj proizvod ne mogu pronaći u ljekarni? Trenutno potražnja ovog spreja premašuje proizvodne mogućnosti. Iz tog razloga, vrlo je teško pronaći NicoZero ljekarna. No, nedavno je proizvođač otvorio službenu web stranicu na kojoj možete naručiti originalni proizvod s kućnom dostavom.

Ako želite NicoZero kupiti u Hrvatskoj, koristite samo pouzdanog prodavača. Preporučujemo da svoju narudžbu izvršite samo na službenoj web stranici. Da biste to učinili, slijedite vezu i ispunite retke web obrasca.

NicoZero dostava provodi se za nekoliko dana. Paket plaćate samo nakon primitka.