Kategorije
Zdravlje

Parni čistač H2O Mop X5 – Pregled

ČISTI DOM – JOŠ SLOBODNIJE VRIJEME

✔ Sila za regulaciju pare
✔ Lagan i udoban s težinom od samo 2,2 kg
✔ Kompaktan i jednostavan za pohranu
✔ Čisti i dezinficira samo snagom pare bez upotrebe kemijskih deterdženata
✔ Lako se pretvara u mini mlaz pare

Pozdrav svima i hvala na pažnji na moju recenziju. Odavno sam želio sebi kupiti Parni čistač H2O Mop X5 i sada mi se san konačno ostvario. Na internetu sam vidio mnogo različitih reklama u kojima su namjerno uljepšavali prednosti ovog uređaja i pokušavali sakriti nedostatke. Moj cilj je reći vam cijelu istinu na temelju mog osobnog iskustva s ovim parnim mopom 5 mjeseci nakon kupnje. Odmah vas želim upozoriti da nikome neću nametati svoje mišljenje, tako da svatko treba sam donijeti odluku o kupnji ovog proizvoda. Ako želite Parni čistač H2O Mop X5 naručiti, ove informacije mogu biti od pomoći.

H2O Mop X5 – opis, cijena, kupiti, naručiti, dostava

U kući živimo muž i dijete i ja. Imamo tepih u spavaćoj i dječjoj sobi. Nije bilo slučajno da je odabrana ova opcija premaza, budući da dijete provodi puno vremena na podu i pokušalo je stvoriti najudobnije uvjete za njega. Tepih je stvarno vrlo mekan i ugodan na dodir materijal, ali postoji ozbiljan problem – vrlo ga je teško očistiti. Nekoliko puta smo zvali stručnjake i naručivali usluge čišćenja tepiha, ali to je jako skupo. Stoga smo odlučili sami potražiti način da ga očistimo. Većina prijenosnih parnih čistača ima visoku cijenu, pa smo tražili najoptimalniji spoj cijene i kvalitete. Na kraju sam odabrao model od Steam Cleaner H2O Mop X5. Naručila sam ovaj proizvod preko internet trgovine, jer ima najbolju cijenu i povoljnu dostavu na kućnu adresu. Nakon 4 dana, moja narudžba je već isporučena.

Ovako je izgledala ambalaža i mop. Kvaliteta materijala pokazala se iznenađujuće visokom (očekivao sam jeftinu kinesku plastiku). Kao što sam rekao ranije, trebalo mi je H2O Mop X5 Parni čistač prvenstveno za čišćenje tepiha. Koristila sam ga svaki dan: prvo usisavač, pa parni čistač. Uređaj ima 4 načina rada. Za pločice, linoleum, parket ili laminat dovoljne su 1 ili 2 postavke snage. Za tepih sam koristio način 4 – najsnažniji. Nakon brisanja na površini, hrpa se osjetno diže i pojavljuje se osjećaj svježine. Ako u ovom trenutku otvorite i prozor u sobi, onda je učinak znatno poboljšan.

H2O Mop X5 opis označava da se uređaj dezinficira. To mogu potvrditi jer izlazna temperatura pare doseže 110 stupnjeva Celzija.

Na ovoj fotografiji možete vidjeti stanje mopa prije i nakon čišćenja:

Drugo područje primjene je čišćenje podova. Da bih to učinio, postavljam način 2 i perem pod kao obična krpa. Prednost je u tome što za uklanjanje prašine i bakterija nije potrebno koristiti kemikalije ili dodatne deterdžente. Duga ručka eliminira potrebu za niskim savijanjem, a pomična baza brisača pomaže mu da dođe do najtežih mjesta i kutova u kući. Ono što je najvažnije, nema tragova kao nakon korištenja obične krpe ili krpe!

Parni čistač H2O Mop X5 Hrvatska ima nekoliko različitih priloga. Ovo je prikladno kada trebate očistiti ne samo pod, već i druge površine. Na primjer, koristim posebnu mlaznicu za čišćenje tapeciranog namještaja. Imam malo dijete, a nakon njega na trosjedu stalno ostaju tragovi i mrlje koje je teško ukloniti običnom krpom. Uključujem ovaj parni čistač, samo nekoliko sekundi i mrlja nestaje doslovno pred našim očima. Isto vrijedi i za krevete, fotelje i ostale komade namještaja.

Što se tiče parenja zavjesa ili odjeće, evo jednog razočaranja. Najvjerojatnije uređaj nema dovoljno snage za te svrhe, jer čak i nakon nekoliko pokušaja izglađivanja odijela ili zavjesa i dalje ostaju naborani.

Pranje prozora i ogledala zaslužuje posebnu pažnju. Imamo ogromne vidike u našoj kući, koji se stalno prljaju i treba ih prati. Prije smo morali naručiti stručnjake, jer sam se bojao sam oprati prozore (osobito na drugom katu). Sada je sve vrlo jednostavno i praktično. Uz parni čistač čišćenje prozora je puno lakše i brže. Ali s jakom prljavštinom, male mrlje i dalje mogu ostati, pa nakon obrade površinu osušim posebnim salvetama. Kao što sam ranije rekao, koristio sam H2O Mop X5 internet trgovina za narudžbu i mislim da sam učinio pravu stvar. Usporedio sam cijene tamo i u običnim trgovinama – razlika je oko 40-50%.

Prednosti:

 • Dobra oprema.
 • Jednostavnost korištenja.
 • Širok raspon korisnih funkcija.
 • Visoka kvaliteta izrade.
 • Intuitivne kontrole.
 • Isplativo za Parni čistač H2O Mop X5 cijena.

Nedostaci:

 • Brza potrošnja vode.
 • Loše zaglađuje odjeću ili zavjese.
 • Ne uklanja masnoću.
 • Kratki kabel za uključivanje u utičnicu.
 • Glasna buka bez korištenja mlaznice.

Gdje je H2O Mop X5 kupiti u Hrvatskoj najbolje?

Mogu s vama podijeliti poveznicu na stranicu na kojoj sam sama naručila ovaj mop. Tamo rade dobri menadžeri, brzo se jave i odgovore na sva dodatna pitanja. H2O Mop X5 dostava obrađeno je u roku od 3 radna dana.