Kategorije
Zdravlje

Gigant – prirodni gel za povećanje penisa

GEL ZA POVEĆANJE PENIS

✔ POVEĆAVA penis u duljini i volumenu
✔ PRODUŽAVA orgazmi u 3 puta
✔ POJAČAVA osjećaj od seksa

Što je 1 centimetar? U svakodnevnom životu ne pridajemo veliku važnost toj udaljenosti i smatramo je beznačajnom. Ali u seksualnom odnosu to je prilično pristojna razlika. Kada je riječ o centimetrima, prve asocijacije povezane su s muškim penisom. Za 89% želja za povećanjem penisa opsesija je koju jednostavno ne možemo zanemariti. Radi dragocjenih nekoliko centimetara, spremni su za sve: napuniti se tabletama nepoznatim sadržajem, pomoću vakuumskih pumpi, ekstendera, “čarobnih” dijeta i fizičkih vježbi. Još očajniji muškarci traže dobrog kirurga i spremni su riskirati svoje zdravlje kako bi riješili problem. U ovom se trenutku postavlja potpuno prirodno pitanje: zašto se izlagati tako velikim rizicima, ako danas možete koristiti Gigant prirodni gel za povećanje penisa? Ovo je profesionalni proizvod koji ne samo da potiče protok krvi u zdjeličnim organima, već i obavlja niz drugih važnih funkcija.

Gigant – opis, cijena, kupiti, naručiti, dostava

Jedinstvena formula povećanje penisa bez operacije pomoći će vam da se potpuno riješite kompleksa inferiornosti kod kuće. Zaboravite na druge metode jer vam ih više neće trebati. Studije su pokazale da nakon mjesec dana svakodnevne masaže prirodnom kremom možete povećati duljinu penisa do +5 cm! Ovo je samo jedno od mnogih korisnih svojstava proizvoda. Stručnjaci su uvjereni da je gel jedan od najbržih, najsigurnijih i najpovoljnijih načina za postizanje željene veličine bez operacije. Ako želite odabrati stvarno kvalitetan i provjeren proizvod, probajte intimni gel za muškarce. Već nakon prve primjene možete osjetiti poboljšanje. Ali maksimalni rezultat bit će primjetan nakon 20-30 dana.

Gigant opis:

 • Stimulira rast tkiva glave i baze penisa.
 • Povećava brzinu diobe stanica.
 • Prošire krvne žile i omogućuje jači dotok krvi u penis.
 • Poboljšava unutarćelijske procese i metabolizam.
 • Vlaži i smanjuje iritaciju kože glanskog penisa.
 • Jača genitourinarni sustav, uništava stagnaciju krvi u prostati.
 • Smanjuje rizik od razvoja prostatitisa i adenoma prostate.
 • Pomaže u kontroli snošaja i povećava njegovo trajanje.
 • Promiče stvaranje više volumena sjemena.
 • Povećava porast razine testosterona u tijelu.
 • Pomaže da se osjećate kao muškarac.

Krema od Gigant Hrvatskaa posebno se preporučuje muškarcima koji imaju znakove psihološke nemoći ili sindroma malih penisa. Dobre rezultate možete dobiti kod kuće i bez pomoći. Postupak masaže vrlo je jednostavan i ne treba puno vremena. Kremu možete nanijeti na kožu i masirati je 10-15 minuta. To će dati snažan priliv energije i pojačati korisna svojstva.

Gigant Recenzije:

Odlučila sam se za kupiti u Hrvatskoj jer mi je dosadilo živjeti s malim penisom. Kad sam se skidala, žene su se često smijale ili bile uznemirene. Bilo je grozno, jer nisam mogao kontrolirati spolni odnos i mnogi položaji u seksu jednostavno nisu bili dostupni. Počeo sam masirati ovim gelom kako je naznačeno u uputama. Prvi put nisam osjetio nikakve posebne promjene osim što je erekcija trajala 2 sata. Postepeno je počeo osjećati poboljšanje. Nakon otprilike 14 dana uzeo sam ravnalo i izmjerio ga. Penis mi je narastao za čak 2,4 cm! To je fantasticno! Nakon još 20 dana, vidio sam da se povećao za još 1,5 cm. Ukupno sam u 1 mjesecu povećao dužinu za gotovo 4 cm!

U mom životu je gotovo sve dobro: uspješan posao, nekretnine širom svijeta, skupi automobili, jahte, pa čak i moj vlastiti golf klub. Veliki sam biznismen koji privlači pažnju mnogih žena. Ali postoji jedan nedostatak za koji ni moji najbliži prijatelji ne znaju. Imam člana od 11 cm. Nemate pojma koliko sam se puta susreo s problemima u seksu. Jednom je čak nazvao prostitutku u svoj dom, ali kad me vidjela gola, ponudila se da joj vrati novac i otišla. Strašno se bojim operacije, ali u nekom sam trenutku čak bio spreman i za kirurško rješenje problema. Ali u klinici, gdje sam se obratio za pomoć, preporučili su naručiti za početak. Nisam mislila da bi gel mogao tako brzo popraviti situaciju. Koristim ga već 1 mjesec. Tijekom tog vremena, moj penis je narastao na 14 cm! Ovo nije krajnji san, ali puno bolji nego što je bio! Vratite svoje seksualno zdravlje i podignite kvalitetu seksa na sljedeću razinu!

Kada tražite ovaj predmet, trebali biste zapamtiti da se ljekarna ne prodaje. Izvorni gel isporučuje se u zemlje EU-a nakon podnošenja odgovarajuće prijave na službenoj web stranici proizvođača. Ovisno o opterećenju kurirske službe, dostava može potrajati od 3 do 7 radnih dana. Za više informacija obratite se izravno prodavatelju. Kompleks za Vaše zdravlje!

Želimo vam također skrenuti pažnju na činjenicu da je pala za cijena i danas je najprofitabilnija na tržištu. Samo odrasli kupci mogu kupiti gel. Da biste naručili narudžbu, ostavite svoj telefonski broj u aplikaciji na web mjestu prodavatelja.