Kategorije
Zdravlje

GH Balance – Jesu li ove kapsule vrijedne vašeg novca?

GH Balance
Dobijte mišićavo tijelo bez viška masnoće u samo nekoliko tjedana

✔ Povećajte mišićnu masu
✔ Oslobodite se viška masnoće
✔ Postanite predmet žudnje žena

Čitatelje nastavljamo upoznavati s novitetima iz svijeta dodataka prehrani i proizvodima za bodybuildere i aktivne muškarce koji nastoje poboljšati svoju tjelesnu formu. Danas ćemo govoriti o jednom od glavnih ovogodišnjih hitova – GH Balance dodatak prehrani za rast mišića. Danas ćemo otkriti sve tajne ovih kapsula, reći vam o sastavu sastojaka i usporediti učinkovitost s deklariranim korisnim svojstvima.

GH Balance opis nam govori da korištenjem ovog dodatka prehrani možemo očekivati određena poboljšanja u smislu povećanog rasta mišića, snage, izdržljivosti i seksualne funkcije. Proizvođač obećava reljef mišića, sagorijevanje masti i povećanje libida nakon 30 dana od početka korištenja. Ali je li to doista tako?

GH Balance – opis, cijena, kupiti, naručiti, dostava

GH Balance za rast mišića preporučuje se kao dodatak glavnoj prehrani sportaša koji su odlučni u povećanju mišićne mase, kao i poboljšanju postojeće izvedbe u vježbama snage. U reklamama se često pojavljuje izraz “hormon rasta mišića”, iako vas odmah želimo upozoriti da ovaj proizvod ne sadrži nikakve steroide. Formula se sastoji isključivo od sigurnih i prirodnih sastojaka biljnog podrijetla, ne izaziva nuspojave i ovisnost. Uz njega možete postići snažan učinak u roku od nekoliko dana i postići stvarna poboljšanja bez štete po zdravlje.

Što nudimo u obliku aktivnih sastojaka?

Jedan od glavnih biljnih sastojaka je vlasnička mješavina hrane pod nazivom “GHFactor-7™”. Ovo je posebna komponenta koja pomaže aktivirati proces izgradnje novih mišićnih vlakana, kao i povećati brzinu sagorijevanja masti i metabolizma.

Kako bi pojačali blagotvoran učinak, tvorci GH Balance za povećanje testosterona dodali su Tribulus terrestris u njegov sastav. Ovo je biljna tvar koja doprinosi značajnom povećanju seksualne želje, jačanju erekcije i libida. Neki stručnjaci kažu da Tribulus može povećati proizvodnju testosterona, ali nismo uspjeli pronaći podatke koji bi potvrdili ili opovrgli ovu činjenicu.

Kofein je još jedan važan sastojak proizvoda, jer pomaže u održavanju visoke razine motivacije i koncentracije tijekom razdoblja visokog fizičkog ili psihičkog stresa. Ako imate srčanu bolest ili visok krvni tlak, dodatke kofeinu smijete koristiti samo nakon savjetovanja s liječnikom.

Tko bi imao koristi od GH Balance naručiti?

Kapsula je prvenstveno namijenjena muškarcima koji aktivno treniraju i žele svoj učinak podići na višu razinu. Univerzalna formula bit će podjednako korisna i sportašima s dugogodišnjim iskustvom i početnicima koji tek prave prve korake u bodybuildingu. Nema sumnje da se svakodnevnom upotrebom proizvoda značajno poboljšava motivacija, povećava ukupna fizička izdržljivost i smanjuje vrijeme oporavka. Proizvod pomaže pokrenuti najmoćniji proces izgradnje čiste mišićne mase, kao i kontrolirati apetit i smanjiti postotak potkožnog masnog tkiva u tijelu.

Kako koristiti?

Prodaja od GH Balance Hrvatska vrši se bez recepta, ali samo za osobe starije od 18 godina, pod uvjetom da nemaju kronične bolesti kardiovaskularnog ili endokrinog sustava. Dodatak prehrani se proizvodi u kapsulama i preporuča se za svakodnevnu upotrebu kroz određeno vrijeme (tečaj). Maksimalna dnevna doza je 2 kapsule dnevno. Da biste osjetili prva poboljšanja dovoljna su samo 4 tjedna. Ako je potrebno, možete nastaviti uzimati dodatak prehrani, nakon savjetovanja s liječnikom.

Mogu li pronaći GH Balance ljekarna?

Ne, jer je proizvod ekskluzivni razvoj tvrtke koja prodaje dodatke prehrani samo putem službene internet trgovine. Da biste dobili GH Balance kupiti u Hrvatskoj, trebate posjetiti službenu web stranicu, ispuniti prijavni obrazac i pričekati potvrdu po dogovoru s konzultantom.

Koliko ću morati čekati na paket?

Na temelju informacija koje smo uspjeli pronaći na web-mjestu prodavatelja, GH Balance dostava se izvršava u roku od nekoliko dana i ne zahtijeva dodatne uvjete. Postoji i program povrata novca ako iz nekog razloga dodatak prehrani ne ispunjava vaša očekivanja.

Koliko košta 1 boca?

GH Balance cijena ovisi o mnogim čimbenicima, stoga smo odlučili ne objavljivati nikakve specifične podatke. Ako želite pojasniti trenutnu cijenu, obratite se prodavaču.