Kategorije
Zdravlje

Dr.Derm – krema za psorijazu

NEKA PSORIJAZA BUDE STVAR PROŠLOSTI!

✔ Eliminira svrbež i peckanje
✔ Eliminira psorijatične plakove
✔ Sprječava relaps
✔ Vraća zdravlje kože

Psorijaza spada u skupinu kroničnih upalnih dermatoloških bolesti. U većini slučajeva bolest je povezana s lošom nasljednošću i prenosi se genetskom linijom. Tipična manifestacija psorijaze je pojava na tijelu izraženih ružičasto-crvenih plakova, prekrivenih ljuskama i sklona prekomjernom ljuštenju. Ovisno o prehrani, načinu života, dobi i dobu godine, ova bolest može biti pogoršana ili u remisiji. Obično se psorijaza pojavljuje na glavi, laktovima i rukama, rjeđe na drugim dijelovima tijela. Ova bolest pacijentima uzrokuje ozbiljnu psihološku i fiziološku nelagodu, jer ju je teško sakriti ispod odjeće. Statistika kaže da su i muškarci i žene u opasnosti. Psorijaza se može javiti bez obzira na dob, tip kože i boju. Kao što smo već rekli, bolest je nasljednog podrijetla, ali postoje situacije kada drugi razlozi potiču razvoj psorijaze: stres, smanjeni imunitet, nepoštivanje pravila osobne higijene, metabolički poremećaji i hormonalni poremećaji.

Nedavno se Dr.Derm krema za psorijazu aktivno promovira na Internetu. Odlučili smo otkriti glavne značajke ovog proizvoda i pripremili smo kratku recenziju o njemu.

Dr.Derm – opis, cijena, kupiti, naručiti, dostava

Proizvođač Dr.Derm prirodni lijek za psorijazu predstavlja kao jedan od najboljih proizvoda na tržištu. Na web mjestu prodavatelja stoji da ova krema učinkovito uklanja svrbež i perutanje kože, promiče prirodno čišćenje psorijatičnih naslaga i lokalizira daljnje širenje bolesti. Formula uključuje skupinu prirodnih sastojaka koji mogu neutralizirati psorijazu i brzo je dovesti u stanje trajne remisije. Već nakon prvog nanošenja kreme, manifestacija simptoma bolesti osjetno se smanjuje, a nakon 30 dana moći ćete u potpunosti stabilizirati svoje zdravlje. Krema ima dobar protuupalni i antibakterijski učinak, poboljšava stanje kože i započinje proces regeneracije novih zdravih stanica. Poi s visokom potencijom je Dr.Derm cijena jeftiniji od ostalih tretmana.

Zašto psorijazu treba liječiti?

Glavni gornji slojevi epidermalnog tkiva su keratinociti. Prosječni životni vijek ovih stanica je 27-30 dana. S psorijatičnim pogoršanjem vitalna faza keratinocita smanjuje se na 5 dana. Zbog toga se ne mogu prirodno pilingirati i pretvoriti u plakove. Javlja se upalni proces koji se očituje tipičnim znakovima psorijaze. Pojava psorijaze ne može se kontrolirati. Ako osoba ima genetsku sklonost ovoj bolesti, čak i ako se poštuju sve higijenske i higijenske preporuke, rizik od psorijaze i dalje će ostati prilično visok. Međutim, suvremena znanstvena tehnologija omogućuje vam kontrolu bolesti tijekom sezonskih pogoršanja i rješavanje dosadnih crvenih mrlja na koži. Upotrebom prirodne kreme od Dr.Derm Hrvatska možete poboljšati stanje kože i izbjeći nuspojave.

Dr.Derm opis:

  • Uklanja upale i perutanje u roku od 7 dana od početka primjene.
  • Uklanja svrbež i prirodno čisti kožu od psorijatičnih naslaga.
  • Povećava vitalnu aktivnost keratinocita.
  • Počinje obnavljanje novih stanica kože.
  • Vraća funkciju lojnih žlijezda.
  • Ublažava crvenilo i upalu.
  • Vlaži i poboljšava elastičnost kože.
  • Normalizira razinu pH u tijelu.
  • Promovira trajnu remisiju pridržavajući se preporučene prehrane i higijene.
  • Pomaže u rješavanju manifestacija psorijaze u roku od 4 tjedna.

Dosta vam je skrivanja psorijaze ispod odjeće i kapa? Dosta vam je vidjeti zastrašujuće poglede drugih koji vas gledaju? Imate problema s kupnjom odjeće zbog osjetljive bolesti? Vrijeme je za početak novog života! Čak i ako ste nakon mnogih neuspješnih pokušaja izliječenja psorijaze izgubili nadu, iskoristite jedinstvenu ponudu od Dr.Derm kupiti u Hrvatskoj. Ovaj će proizvod definitivno biti koristan svima koji moraju živjeti s kroničnom kožnom bolešću.

Dr.Derm ljekarna se ne prodaje. To je zbog velike potražnje za proizvodom i internetske prodaje. Danas bilo koji kupac može posjetiti službenu web stranicu prodavača ove kreme (link ćemo ostaviti u opisu) i postaviti internetsku prijavu za samo nekoliko minuta. Prema povratnim informacijama kupaca, Dr.Derm dostava obrađuje se u roku od 3-7 radnih dana. Proizvod je dostupan bez liječničkog recepta.

Izjava o odricanju odgovornosti: Ne prodajemo Dr. Derm za psorijazu i nismo odgovorni za učinkovitost kreme. Podaci na ovoj stranici daju se samo u informativne svrhe. Obavezno pročitajte upute i slijedite sve preporuke proizvođača. Nemojte početi koristiti kremu bez savjetovanja s liječnikom. Ako želite Dr.Derm naručiti, kontaktirajte svog dobavljača.