Kategorije
Zdravlje

Dial Vision – Podesive dioptrijske naočale

Dial Vision
Kako djeluju podesive naočale:

✔ Jedinstveni mehanizam koji ne uzrokuje umor očiju, glavobolju, mučninu i vrtoglavicu.
✔ Pogodno za one koji imaju dalekovidnost i za one koji imaju kratkovidnost.
✔ Redovita upotreba poboljšava vid.
✔ Leće su potpuno sigurne za oči i ne smanjuju vid.

Više od 80% ljudi s slabim vidom ne može staviti naočale. Za različite prilike trebaju različite leće, pa za čitanje, vožnju ili gledanje filmova moraju zasebno nositi nekoliko pari naočala. To nije samo nezgodno, već uzrokuje i značajnu financijsku štetu obiteljskom proračunu. Danas vam želimo predstaviti univerzalno rješenje – Dial Vision Podesive dioptrijske naočale. Ovo je najnoviji znanstveni razvoj koji kombinira nekoliko vrsta leća odjednom u jednom kadru. Sustav individualne regulacije svake pojedine dioptrije pomaže u prilagođavanju maksimalne jasnoće slike, ovisno o karakteristikama vašeg vida.

Već danas svi imaju izvrsnu šansu za Dial Vision kupiti u Hrvatskoj ostavljajući zahtjev na web-mjestu prodavatelja. Iskoristite ovu ponudu odmah!

Dial Vision – opis, cijena, kupiti, naručiti, dostava

Dial Vision naočale za korekciju miopije s kontrolom dioptrije patentirana je tehnologija koja je prošla nekoliko faza kliničkih ispitivanja. Koristeći inovativni pristup za promjenu bilo koji korisnik može podesiti dioptriju za svako oko pojedinačno u nekoliko sekundi, jednostavnim okretanjem kotačića za podešavanje. To će vam omogućiti da umjesto 3-8 pari imate jednu čašu.

Dial Vision opis:

Tajna visoke učinkovitosti tehnologije leži u jedinstvenoj strukturi leće. Sastoji se od dva različita dijela međusobno kombinirana. Uz prikladnu metodu podešavanja, možete pomicati i podešavati dioptriju dok ne dobijete najoštriju moguću sliku. Podesive naočale s elegantnim i izdržljivim okvirom pomoći će u održavanju dobrog vida u svakom okruženju: kod kuće, u uredu, u vožnji automobilom, na odmoru ili čitanju knjige. Ovo je izvrsno rješenje za vaše najmilije i starije rođake koji su skloni progresivnoj kratkovidnosti.

Prednosti:

  • Univerzalni dizajn, pogodan i za muškarce i za žene.
  • Adaptivni sustav korekcije za svaku leću posebno.
  • Široki raspon podešavanja: -6 do +3 dioptrije.
  • Zgodan i jednostavan za korištenje.
  • Jedna čaša za sve prilike.
  • Doprinijeti potpori vizije.
  • Nemojte uzrokovati nelagodu tijekom dulje uporabe.
  • Zamijenite do 8 pari običnih naočala.
  • Dial Vision cijena jeftinije od mnogih analoga.

DealVision naočale s dioptrijom pomoći će vam da bolje vidite slova i brojeve, ublažite umor očiju i izbjegnete daljnje oštećenje vida. Tehnologija nema analoga i, prema riječima stručnjaka, smatra se jednom od najboljih na tržištu. Trenutno proizvod još nema veliku serijsku proizvodnju pa ga je teško pronaći u optičkim trgovinama ili ljekarnama. No, srećom, nedavno je pokrenuta službena web stranica certificiranog dobavljača ovog proizvoda na kojoj možete dobiti Dial Vision naručiti po povoljnoj cijeni.

Recenzije kupaca:

Nekad sam imao 3 para naočala. U nekima sam gledao TV, u drugima sam vozio auto, a u trećima sam čitao knjige. Oftalmolog mi je savjetovao da isprobam ove svestrane naočale s podesivom dioptrijom. Vrlo je udobno! Sada ne moram stalno tražiti prave naočale u torbi: samo namjestite leće i sve vidim jako dobro. Naručila sam ih preko interneta i dobila 50% popusta.

Imam kratkovidnost i izaziva ozbiljnu nelagodu u svakodnevnom životu. Ne mogu nositi samo jedne naočale jer su mi potrebne leće s različitim receptima ovisno o okolnostima. Supruga mi je poklonila XtraVision naočale za rođendan. Podesiva leća je vrlo zgodna. Samo nekoliko sekundi i opet vidim sve objekte vrlo jasno unatoč kratkovidnosti. Okvir izgleda prilično solidno i kvalitetno. Također ugodno iznenađen elegantnim dizajnom.

Moj ujak ima 67 godina i problema s vidom. Kad smo otišli liječniku, savjetovali su mu da isproba naočale s podesivom dioptrijom. Nisam mogao pronaći Dial Vision ljekarna pa sam ih naručio putem interneta. Nakon 4 dana paket je isporučen. Ujaku se jako svidio naš dar, jer mu je sada postalo puno lakše podesiti leće.

Prodaja od Dial Vision Hrvatska započela je prije samo nekoliko mjeseci, tako da je naočala još uvijek malo na zalihama. Ali ako posjetite stranicu licenciranog distributera ovog proizvoda, bit ćete među prvima koji će naručiti ovaj jedinstveni proizvod.

Dial Vision dostava je pouzećem, što znači da možete platiti robu nakon primitka. Iskoristite sve prednosti ovog rješenja!

Odricanje od odgovornosti: informacije na ovoj stranici ne smiju se smatrati stručnim mišljenjem i služe samo u informativne svrhe. Preporučujemo da se posavjetujete sa svojim liječnikom prije korištenja bilo kojeg proizvoda za podršku zdravlju. Ne snosimo odgovornost za kvalitetu ili performanse ovih naočala. Sve tvrdnje ili pitanja mogu se razjasniti kontaktiranjem prodavača. Na stranicu za online prijavu možete otići slijedeći ovu poveznicu: