Kategorije
Zdravlje

Auto Fan – Sunčana klima uređaj za automobile

Tactic Pants
SUNČANA KLIMA UREĐAJ ZA AUTOMOBILE

✔ Crna boja
✔ Veličina: 14,5 / 11/6 cm
✔ Težina: 292 grama
✔ Veličina pakiranja: 15,5 / 12/9 cm

Auto Fan Sunčana klima uređaj za automobile pomoći će vam da vaš automobil bude hladan čak i kada je parkiran. Jedinstveni uređaj opremljen je ugrađenom solarnom baterijom, koja omogućuje rad sustava hlađenja bez pražnjenja baterije. Ovaj ventilator ima praktičan sustav montaže, ne zauzima puno prostora i ne ometa vožnju. To je slučaj kada se čak i po najtoplijem ljetnom danu možete vratiti do rashlađenog automobila na parkingu. Prikladan oblik, kompaktne dimenzije, mala težina i dodatne funkcije omogućuju najudobniju upotrebu uređaja bez dodatne instalacije ili poteškoća.

Auto Fan – opis, cijena, kupiti, naručiti, dostava

Svaki vlasnik automobila našao se u tako neugodnoj situaciji: vani je vruće vrijeme, a automobil nema mogućnosti parkirati u hladu. Ostavljajući ga na otvorenom prostoru, stvarate efekt staklenika unutar kabine. Što je automobil duže zatvoren, to će temperatura u kabini biti viša. U nekom trenutku situacija može doseći kritičnu fazu, kada se plastični elementi unutrašnjosti ili predmeti koji su ostali na sjedalu počnu topiti ili ispuštati štetne kaustične pare. Zato svi stručnjaci preporučuju da prilikom otvaranja vrata automobila koji stoji na suncu osigurate maksimalno prozračivanje i prozračite unutrašnjost nekoliko minuta. Ali to nije uvijek zgodno, pa čak i nakon takvih radnji temperatura u unutrašnjosti je i dalje visoka, što smanjuje udobnost vožnje.

AutoFan klima uređaj za automobile inovativno je rješenje za sve vlasnike automobila. Ovaj uređaj ima poseban ventilator s ugrađenom solarnom baterijom, koji pomaže cirkulaciju zraka unutar automobila čak i kada je motor ugašen i parkiran. Zbog činjenice da se u ovom slučaju koristi vanjski izvor napajanja, rad ventilatora ni na koji način ne utječe na bateriju i ne prazni je. Po sunčanom i vrućem vremenu ventilator će raditi onoliko dugo koliko je potrebno za održavanje ugodne temperature. Osim toga, u nekim slučajevima, Auto Fan klima uređaj može postati alternativa standardnom klimatskom sustavu u vašem automobilu, smanjiti potrošnju goriva i spriječiti opterećenje generatora.

Auto Fan opis:

Kako to funkcionira?

Ventilator pokreće proces cirkulacije zraka što rezultira prirodnim hlađenjem. To pomaže stabilizirati temperaturu u automobilu i stvara ugodno okruženje za boravak unutra.

Što se zna o samom modelu?

Uređaj je kompaktnih dimenzija – 145/110/60 mm. Uz ukupnu težinu od 292 g, ovaj model klima uređaja najpogodniji je za korištenje u svakom vozilu. Instalacija se provodi pomoću ljepljive trake, koja je pričvršćena na vjetrobran bilo gdje. Autonomni operativni sustav podržava proces hlađenja tijekom vožnje ili parkiranja automobila.

Glavni razlozi zašto svatko od vas duguje Auto Fan naručiti?

Uređaj koristi solarnu energiju – najčišći i najobnovljiviji izvor energije. Zahvaljujući praktičnom sustavu montaže, uređaj se može instalirati na bilo koje staklo u samo nekoliko minuta i to ne zahtijeva dodatne alate ili opremu. Tehnologija je što jednostavnija, ali učinkovita. Uz sve prednosti, Auto Fan cijena je nekoliko puta jeftiniji od ostalih postojećih analoga. Na internetu već možete pronaći tisuće dobrih recenzija kupaca o ovom ventilatoru. To daje dodatnu nadu da će rješenje Auto Fan kupiti u Hrvatskoj sigurno biti točno.

Kako koristiti:

  • Pričvrstite montažnu traku na površinu ventilatora, prema uputama u uputama.
  • Spustite prozor oko 3-4 cm.
  • Postavite traku na prikladno mjesto za vas.
  • Uklonite ostatke trake nožem ili škarama.
  • Pokrenite ventilator pomoću namjenske tipke.

Prodaju Auto Fan dućan vrlo je teško pronaći. Unatoč visokoj razini potražnje, ovaj model još uvijek nije široko dostupan u trgovinama ili supermarketima. Zato je jedini pravi način da nabavite ovaj originalni uređaj službena web stranica proizvođača. Tamo uvijek možete dobiti detaljne informacije o proizvodu, karakteristikama, cijeni i načinu primjene. Auto Fan dostava provodi se u cijeloj zemlji što je prije moguće. Pošiljku možete platiti nakon što je primite u ruke i uvjerite se da uređaj radi.

Informacije dane na pregled. Ne prodajemo niti servisiramo ovaj proizvod. Za više informacija o Auto Fan Hrvatska, molimo koristite ponudu službene web stranice. Također preporučamo da svoja pitanja postavite konzultantu call centra prilikom poziva.