Kategorije
Zdravlje

Alfagen – prirodni gel za povećanje penisa

DODAJTE STRAST U ŽIVOT!

✔ Gel se sastoji od prirodnih sastojaka koji vam neće naštetiti.
✔ 100% korisnika je drago što su vratili zadovoljstvo seksom!
✔ Testirano i odobreno OD TISUĆA muškaraca
✔ Pakiranje robe je neupadljivo – nitko neće znati što se nalazi u paketu.

Stručnjaci daju različite preporuke o tome kako koristiti topikalne kozmetičke proizvode za rast muškog penisa. Da bi povećali učinkovitost postupaka, androlozi preporučuju kombiniranje upotrebe gela ili kreme s dodatnim tehnikama masaže ili vježbama usmjerenim na istezanje duljine penisa i povećanje punjenja kavernoznih tkiva krvlju. Ako nikada niste koristili kremu za povećanje penisa, dobro smo svjesni skepticizma prema ovoj vrsti robe. Ali nemojmo donositi preuranjene zaključke i pokušati razumjeti ovo pitanje sa stajališta znanosti.

Na primjer, uzmimo jedan od najpopularnijih proizvoda na tržištu ove godine – Alfagen prirodni gel za povećanje penisa. Prodavač ovog proizvoda obećava da ako nanesete gel 1-2 puta svaki dan, možete povećati veličinu do +6 cm za 1 mjesec! Je li to istina ili nije? Počnimo odgovarati na sva pitanja redom.

Alfagen – opis, cijena, kupiti, naručiti, dostava

Do nedavno se u znanosti vjerovalo da muški spolni organ ima završnu fazu rasta i razvoja, koja završava krajem puberteta. No, nedavna klinička ispitivanja pokazala su da u oko 70% muškaraca penis ostaje malen jer je cirkulacija zdjeličnih organa oštećena. To mogu uzrokovati određeni čimbenici: prekomjerna težina, neaktivan način života, niska razina muških hormona u tijelu ili nepravilan spolni odnos. Istodobno, učinak određenih biljnih ekstrakata i vitamina može izazvati potpuno širenje mekih tkiva kavernoznog tijela na svoj fiziološki maksimum. Zahvaljujući tome, gotovo svaki čovjek zapravo može povećati veličinu svog organa za 2-5 cm, ovisno o pojedinačnim parametrima i okolnostima.

Ovako funkcionira Alfagen intimni gel za muškarce. Prirodna formula sadrži sigurnu kombinaciju sastojaka i minerala u tragovima koji pomažu poticati širenje krvnih žila unutar penisa. To vam omogućuje da povećate protok krvi i napunite je svim najmanjim stanicama kavernoznog tkiva.

Znanost o povećanju penisa:

To je spužvasto tkivo skriveno u bijeloj opni unutar muškog penisa. Kroz nju prolazi ogroman broj krvnih žila i kanala koji su u trenutku erekcije ispunjeni krvlju. Zbog ispunjenja kavernoznog tkiva u vrijeme spolnog uzbuđenja, falus nabubri i povećava veličinu. Kao i svako drugo tkivo u tijelu, i krvne žile unutar penisa mogu reagirati na učinke određenih aktivnih tvari. Pomoću metode Alfagen povećanje penisa bez operacije možete ih proširiti na 40% izvorne flotacije. Zahvaljujući tome možete dobiti čvrstu erekciju i najveću moguću veličinu svog organa.

Alfagen opis nam govori da se gel najbolje nanosi 20 minuta prije namjeravanog odnosa. Za ispravnu upotrebu preporučujemo vam da pročitate detaljne upute sa ilustracijama i korak-po-korak popis radnji. Nanesite malu količinu gela na dlan i lagano rasporedite cijelom dužinom penisa. Obično je potrebno najviše 5 minuta od trenutka primjene do potpune apsorpcije. Učinak trnaca i crvenila opaža se nakon nekoliko minuta i traje dugo. Ti su osjećaji povezani s protokom krvi u penis.

Zašto mnogi stručnjaci preporučuju Alfagen kupiti u Hrvatskoj? Nekoliko je ključnih prednosti ovog proizvoda:

  • Sastojci gela su apsolutno prirodni, nemaju štetan ili agresivan učinak na kožu prepucija ili glavice penisa.
  • U 90% slučajeva, nakon 1 mjeseca korištenja gela, korisnici uočavaju stvarno povećanje duljine i debljine svog organa.
  • Mišljenje stručnjaka iz različitih područja medicine o ovom proizvodu dokazuje njegovu visoku učinkovitost i sigurnost upotrebe.
  • U usporedbi s cjenikom bilo koje klinike za estetsku kirurgiju koja vam može ponuditi operaciju povećanja penisa, Alfagen cijena je znatno jeftinije.
  • Krema se može koristiti kao glavni ili dodatni način za povećanje erekcije i produljenje spolnog odnosa.
  • Mnoge djevojke kažu da se osjećaju puno ugodnije tijekom seksa nakon što je njihov partner počeo koristiti ovaj gel.
  • Ako se sramite tražiti Alfagen ljekarna, ovaj je gel moguće anonimno naručiti putem Interneta.
  • Povjerljivo Alfagen dostava vrši kurir koji nema pojma što se nalazi u paketu.

Imajte na umu da nismo prodavač i ne oglašavamo Alfagen Hrvatska. Ovaj je pregled pripremljen posebno za one muškarce koji sumnjaju u korisnost konzervativnih metoda povećanja penisa. Oštro se protivimo korištenju kirurške metode osim ako je liječnik ne preporuči zbog urođenih ili stečenih anomalija u razvoju penisa.

Stručnjaci kažu da je u 9 od 10 slučajeva, za radikalno rješenje svih seksualnih problema, dovoljno dodati samo 2-3 cm svojoj izvornoj veličini. A to se može učiniti čak i ako je samo Alfagen naručiti.